Alla till vallen

Om du bara skall se en fotbollsmatch i år på Lyckevallen så missa inte kvällens derby på Lyckevallen mellan ESK-Hovsta. Ettan mot trean i serien och du gör skillnad i publiken för grabbarna i det 80-års firande hemmalaget. Skall laget lyckas med sin egen målsättning som de satte eller i vart fall avslöjades på medlemsfesten den 7 mars på Behrn arena inför ett 80-tal medlemmar; vi skall upp i femman sa man kaxigt. Hittills har man inte behövts äta upp något och det är ju bara fyra matcher kvar av årets serie och denna vecka är det dubbelderby i serien. Idag tisdag hemma mot Hovsta 18:30 och på lördag borta på Dyltavallen mot Axbergs IF kl 15:00 precis efter att Ervalladagen slutat. Vilken vecka det kan bli för bygdens fotbollskrigare, lite likt landslagetsvecka med matcher mot Ryssland och Österrike. Bortsett färgen på klubbdräkten så görs inga övriga jämförelser. Varmt varmt välkomna ner ikväll och ta med dig grannen också. 

  

Share on Facebook