En halv miljon besök

Det är snart dags att passera en milstolpe utan dess like sen starten 1/1-2012. En galen siffra på unika besök sen starten och det som i första hand startades som en anslagstavla för bygdebor läses nu av andra medier, boende så klart men besökare från andra sidan jordklotet bla (Australien m fl) Detta är ju kort och gott tack vare er som delar, sprider och är stolta över bygden vi bor och verkar i. På lördag är det fest, årets upplaga av Ervalldagen med ett program utöver det vanliga med besök av landshövdingen och landsbygdsseminarier inne på skolan som har öppet hus. Liksom förskolan som firar två år på dagen på lördag sen invigningen. På lördag kl.15:00 precis mellan Skördemarknaden och gospelkonserten i kapellet kan bygdens fotbollslirare bli klara för div.5 spel. Bortaderby mot Axbergs IF på Dyltavallen och seger där och saken är stenklar eftersom man igår besegrade Hovsta i hemmaderbyt på Lyckevallen med hela 5-1. Vilken lördag mina vänner, vilken bygd men det visste ni ju redan om! 

  

Share on Facebook