Gospelkonsert 5/9, kl:18

Håkan Isacsson och Hampe gospel uppträder i Imnanuekskappellet med start kl. 18. Ett inslag likt väl i Ervalladagen och skall inte glömma bort då dagen avslutas med föreställningen; sång, glädje och tårar. Servering sker under kvällen i kapellet och detta liksom allt annat under dagen är det fri entré på. Ponnyridningen kostar en slant men dessa kronor skänks oavkortat till barncancerfonden. Vilken bygd, engagemang och gemenskap som frodas här, tillsammans hjälps vi åt att fortsätta utveckla bygden mot nya nivåer! Kan läggas till att Ervallakören inleder i kyrkan vid 11:00 under invigningsceremonin. Det börjar närma sig och banderoller har suttit uppe här och var, nu är det din tur att sprida arrangemanget till nära och kära. Vi ses på lördag i en levande landsbygd nära dig! 

 

Share on Facebook