Insamlingar 

Under lördagens Ervalladag så kommer såväl insamling till Världens barn ske i form av “bössinsamling”. Känns helt naturligt och på sin plats att skramla runt med “bössorna” i dessa tider. En annan insamling är av namnunderskrifter som LRF kommer genomföra imorgon. Går självklart inte att jämföra dessa men dina dagliga val här hemma gör skillnad för en levande landsbygd. Det är många som jobbar för detta men för er som minns studiecirkeln förra våren kommer ihåg att frågan tog fart på allvar när man kan bryta ner det till vår nivå. Först då blir det nära och det kommer in en på skinnet. Precis som med flyktingströmmarna, man blir berörd och vill kunna hjälpa till. Nu kör vi, fjärde upplagan av Ervalladagen med ett riktigt vasst program för stora och små samt marknaden vid hembygdsgården. Om allt är under kontroll, nej det hoppas jag inte för då vore det inget roligt. #jagvillhjälpa

  

Share on Facebook