Framtidstro

I förra veckan så hälsade Örebroarn på oss. De kunde inte närvara på lördagens “Ervalladag” men ville ändå uppmärksamma vårt jubileum. De besökte bra många fler verksamheter än de tre som fick fokus i upplagan. Wärdshuset, skolrestaurangen, kyrkans barntimmar och bygdens vaktmästare bl a. Ett mycket vackert och väl avspeglat reportage om livet i vår bygd. Förskola – skola är viktiga ingridienser i en levande landsbygd med hälsan i behåll utifrån bygdens sportklubb där Div. 5 avancemanget blev uppmärksammat. Man kan lugnt slå sig till ro ang den jackpott bygden fått ut i ang reportage under denna sommar och i morgon torsdag kommer Länsposten. Vart skall detta bära någonstans kan man ju undra, nu vet i vart fall besökare vad en levande landsbygd är i verkligheten. Det har de boende vetat i några år nu! 

  

Share on Facebook