Bygden framför allt 

Efter gårdagens framsida, mittuppslag samt efterföljande sida, alltså totalt fyra sidor om bygden så vaknade läsare till från många håll. Frågor om vad som är knepet, hur vi lyckas med allt vi gör. Det finns inga genvägar bortsett hårt idogt passionerade engagemang. Det lyser igenom om man inte brinner för detta eller om man gör något halvdant. Lördagen var pricken över i:et men inom kort så samlas alla datum in för sista kvartalet och det händer minst lika mycket som under sommarmånaderna dock kanske inte lika storslagna saker så som jubileumsfestivaler och landsbygdsbesök. Man skulle vilja dela med sig av alla ryggdunkningar som man fått dels “inreallife” som det heter men även via social medier, sms och mejl sen i fredags. Formidabel succé och inget annat, denna sommar utifrån besöksantal och välmatad mediabevakning. Gör man inget är det svårt att få genomslag, är man i händelsernas centrum så bevakar medierna våra arrangemang. Mycket tack vare årets banderoller och främst de efter r50 som i snitt ses av 15000 bilar / dag men även de stora inne i kyrkbyn som med en enkel omtryckning blev som nya! 

  

Share on Facebook