Fredagsmys

Schack och Gårn är tillbaka att göra comeback tillsammans efter sommaruppehållet. Ni som har längtat över sommaren är dags att gnugga geniknölarna för kl. 17 i matsalen kör Jan-Olov Lindh ännu en säsong i bygden, vilken hjälte. 18:30 i matsal / idrottshall är det dags för höstens andra arrangemang av Gårn. Lägg därtill under fredags em/kvällen så kommer avsnittet om Ervalldagen i bygdetv bandas dvs försnacket. Ett avsnitt som blir en riktig höjdpunkt att se framemot under nästa vecka på en kanal nära dig. Fortsätter ni besökare att hitta hit så kommer sidan att efter helgen troligen ha passerat en halv miljon unika besök. Hujedamig säger jag bara och gnuggar mig leendes vidare mot nya mål och meningar i bygden för de boende och framtida besökare. Trevlig helg och tro inte bygden vilar bara för att strålkastarna slocknat, då jobbas det ännu hårdare för en attraktiv bygd! 

  

Share on Facebook