Givmild bygd

Saknar snart ord för bygdens engagemang i alla olika frågor. Insamlingen från Ervalladagen är nu räknad av Röda korsets Örebroavd. 8711:- inbringade bössinsamlingen. Tack, tusen tack. Vi kommer under september månad fortsätta insamlingen med en bössa på diverse arrangemang så tveka inte att vara fortsatt delaktig. 1000:- drog ponnyridningen in till Barncancerfonden, varma hälsningar likaså där till Erikslunds Islandshästar. Fortsätt tänk närområde i vad du än gör nästan; företagande, föreningsliv ang försäljning mm. Nu är det Newbodyförsäljning av klass 6e bl a och andra barn som säljer kakor, plastpåsar, mm mm för klasser eller föreningar. När du lägger ditt spel på Svenska spel kom alltid ihåg att via Gräsroten tillägga Ervalla SK fotboll. Från idag till årsskiftet kommer det vara ett rekordartat sista kvartal. Bara i morgon söndag så kan du på fm se bygdens 10-åringar spela fotboll på Lyvkevallen och på em (11:30-15) besöka bygdens församlings höstmarknad. Det kommer mera, mycket mycket mera! Hoppas ni hinner med allting för bygdens boende och besökare. 

  

Share on Facebook