Hälsosammare bygd

Zumba, barngympa, göbbabandy, och Klysnalunken. Nedan kommer alla datum mm som du behöver veta i bygden där allting händer. Först på tisdag är det skoljoggen för alla elever i bygdens skola, detta året förlagt ihop med eleverna i Ölmbrotorp. Göbbabandyn är igång, Zumban börjar den 23/9 18:30, anmälan till lyckevallen@hotmail.com. Barngymnastiken börjar 30/9 kl 17:15 och 1/10 kl 17:30 drar löparna iväg i årets Klysnalunken 1-5-10km. Det händer onekligen väldigt mycket saker just nu i bygden för att fler och fler skall hålla igång kropp och själ. T ex åttonde terminen av zumba, tredje upplagan av bygdeklassikerns löpmoment. Likaså barngymnastiken som startades på intiativ av föräldrarna börja bli en tradition. Verkligen så roligt att se allt som sker, nära dig på hemmaplan! 

  

Share on Facebook