Världens barn

Det var ju en finfin summa bygden skramlade ihop förra lördagen under den uppmärksammade Ervalladagen. Den 3 oktober kl. 16:00 är det konsert för världens barn i bygdens kyrka. Platsen är noga utvald utifrån en levande landsbygd som det bubblar om så detta är verkligen något att se fram emot. När detta presenterades för ett par veckor sedan på slottet så var konserten i bygdens kyrka som fick fin reklam av de som skall medverka bla. Mer info kommer från församlingen allt eftersom men notera 3/10, 16:00 redan nu. Notera också 5/11, 19:00 redan nu för årets jubileumskonser i bygdens kyrka av och med Björn och Marketta Hedé n. Sen kan vi här och nu smyga ut med att i december kommer en julkonsert gå avstapeln just för att knyta ihop detta otroliga år medialt framför allt i bygden. Det lönar sig att tro på det man håller på med! Så mycket det bara går skall arrangeras på hemmaplan så nära just dig det bara kan gå. 

  

Share on Facebook