500 000 wow

Halv miljon unika besök, hujedamig. Jag trodde aldrig på denna utveckling när detta började. 1/1-2012 just för att fortsätta sprida allt gott som sker i vår bygd och framför allt samordna detta. En interaktiv anslagstavla där alla har infon i sin dator, iPad eller telefon. Ikväll stickcafé i immanuelskapellet som sen rullar på varannan vecka i kapellet och det myllrar och bubblar nu av alla sms / mejl med saker och ting vi bör hänga på / utföra. Så roligt att man önska man hade hur mycket tid som helst till bygdeutveckling. Många olika bollar att springa på men även följa upp och göra ännu bättre och noggrannare. Dessa underbara höstdagar hoppas jag verkligen ni upptäcker bygdens yta och arrangemang. Det är för er och era besökare som allting görs för, sträck på er var stolta! 

  

Share on Facebook