Fiberutbyggnad

Det har ju pågått mer eller mindre sen tjälen gick ur backen och pågår än. Sträckan mellan Åboda-Lysfalla-Klysna fick ju en riktig juklapp ifjol när Eon gräver ner den luftburna elen, då var det bara att hänga på med ett rör för fiber. Sagt och gjort och en stor del (nästan alla) nappade på erbjudandet efter sträckan. Fiberförening bildades och arbetet satte genast igång. Nu vaknar kyrkbyn till efter att en boende bl a var med under vinterns möten ang utbyggnaden i norra bygden. Skriv upp ditt intresse om du bor i kyrkbyn för dels kan privata intressen ibland dra själva om många hushåll på en litet område är intresserade. Fortsättning följer men det är så värdefullt när engagemang föds jordnära och man tar tag i utmaningen. Sånt gillar jag verkligen och man får med sig människor som tror på sin idé. Det är sån kraft och känsla när sånt lyckas. 

 

Share on Facebook