Borta bra-hemma bäst 

Efter fyra dagar utanför bygden och på stämma i Falun för ett ännu bredare levande landsbygd är det väldigt skönt att komma hem. Tog cykeln genom bygden till göbbabandyn och solen värmde gott i ansiktet man riktigt njöt av den under bara luften. Fler idéer har utbytts än på länge och likaså fler bygdetv-klipp var lanserats till andra ändar i olika delar av vårt avlånga land. Apropå bygdetv så kommer avsnittet om Ervalladagen inom kort. Vi håller på att bearbetar allt material så det mesta sparas till vinterns stora snackis, 600-års filmen. En dokumentär från jan-dec om bygdens firande och andra stora arrangemang som hänt under detta år som verkligen har satt sig kors och tvärs i länet och regionen. Bygden, lever-frodas-hyser framtidshopp och många tittar avundsjukt på vårt engagemang. 

  

Share on Facebook