Bygdeklassiker 

Stolt iförd bygdens löparkollektion, ESKs färger så krigade Lennart Andersson, Lyttebäck, igenom löpmomentet Klysnalunken igår kväll. Gissa om den evigt unge Lennart (75år) var lycklig när mållinjen passerades. Bra jobbat och därmed delades medaljen ut till som bevis att skidorna fixades i februari, cyklingen i maj och simningen i aug. 22 löpare drog iväg på torsdagskvällen i varierande ålder 6-75år, precis som det ska vara! Långa banan vanns för andra året i rad av Mikael Sundqvist. Stort tack för alla skänkta priser och funktionärer som hjälper till, jag kan gärna vara idésprutan och initiativtagarn men hjälp behövs när man själv genomför alla moment också. Vätskekontrollen i Klysna sköts med bravur av Bengt-Erik på lagårdsbacken hemma i Sörby. Så många delaktiga människor så leendet åker upp ett par pinnhål direkt. Missa inte kvällens schack 17:00 och Gårn 18:30. Titta tillbaka på denna vecka som så många andra veckor detta 600-års firandet så är det nåt nästan varje kväll i vår levande bygd. Det är gemenskapen och stoltheten som färgar av bygden. Vänta då bara tills i morgon lördag som innefattar arrangemang från morgon till kväll. 

  

Share on Facebook