Håll i er nu!

För detta är en helt vanlig oktober lördag i bygden med arrangemang på alla håll och kanter eller döm själva och sprid till vänner och bekanta i andra bygder att jämföra med, ni kan föresten jämföra hela året det spelar nästan ingen roll även om det idag går i varandra mest hela tiden; 

09:30 – 11:00 Arbetslördag för spelare, föräldrar och övriga funktionärer då Lyckevallen görs snygg och fin inför vintern. 

10:00-12:00 Klädinsamling till Estland vid Immanuelskapellet. Likt tidigare år så kommer lördagarna i oktober mellan 10-12 var vikta åt bygdens människor att lämna hela och rena kläder för insamlingen till andra sidan Östersjön. 

11:00-14:00 Skördemarknad med loppis vid Järle station. En del i framtidsveckan som går mot sitt slut men där föreningar, organisationer och partier haft möten och samtal om framtiden. 

16:00 Välgörenhetsgala för världens barn i bygdens kyrka. Redan över 10 000:- insamlade slantar i bygden från Ervalladagen och trivselträffen men låt bygdens befolkning nu fylla kyrkan till sista bredd. 

19:00 -23:00 Seven – Eleven, ungdomsgårn i Sabbatsberg för elever i åk 6 och uppåt. Väldigt populärt arrangemang som lockar bygdens ungdomar. 

Arrangemang nära dig men för en global värld där en hjälpande hand så väl i bygden som längre bort gör skillnad. Känner sån tacksamhet över vår bygds engagemang i stora som små frågor och det uppmärksammas också långt långt utanför bygden. Ta hand om er! 

    

Share on Facebook