Skördetider 

Om man inte sår kan man inte skörda och lite så är det också gällande framgångarna i bygden. Om vi inte jobbar ihärdigt hårt, tillsammans med en glädje och lust i botten så blir det rätt fort genomskinligt och inte på riktigt. Vi har målmedvetet länge och väl jobbat in bygden på många håll och kanter via våra upparbetade kanaler. Nu vet alla vart vi finns, vad vi gör och vad vi tänker oss att göra. Delaktighet och inflytande över processer i bygden är viktigt och sen ingormations spridning till alla och en var. Då blir utvecklingen ett faktum och man pratar gott om bygden och dess människor. Till sist ni “närkingar” (nåja) som klagade på vädret i somras. September och nu inledningen på oktober med alla dessa färger är helt fantastiska. Njut, le och sträck på er, det gör jag av alla dessa mejl och glada tillrop ni hojtar till om. Lördagen blev precis så bra som vi hade hoppats på enl alla signaler som hittills nått mig. Världens barn summan från igår anslås under veckan när allt är sammanräknat. 

  

Share on Facebook