Schackdatum 

Igår söndag var ett tjugotal spelare från bygden i Hallsberg och spelade årets första Grand prix. Ett väldigt lyft för bygdens schacksällskap med Jan-Olof i spetsen. Ikväll tränade de äldre ungdomarna dubbelt, de vill säga både fredag och måndag. Övriga datum som gäller för kommande Grand prix tävlingar ses nedan och det var ju ett av alla samtalsämnen när föräldrarna väntade in sina duktiga spelare i Transtenskolan. Återigen sträck på er alla duktiga spelare, ni sätter bygden på plats genom ert spelande. 

Grand prix 2- Västerås 7/11

Grand prix 3 – Lindesberg 12/12

Grand prix 4 – Örebro 7/2

Grand prix 5 -Karlskoga 12/3

Grand prix 6 – Hemmatävlingen 17/4

Lägg därtill fler tävlingar såsom redan nu till helgen skol-lags SM i Västerås. Mycket bra jobbat alla inblandade! 

  

Share on Facebook