Film, fotobok och…

Vad gör man när väggen inte räcker till ? Angenäma problem men svart på vitt över allt som sker i vår otroligt framgångsrika bygd. Dokumentation är ju a och o för framtida återblickar. Tack vare alla era mejl och goda vänners hjälp med skrift, foto, tryck mm så kommer detta gå i hamn. Tredje delen i detta blev klart igår, en almanacka för 2016 med bilder från 2015 och med citat från alla olika besökare som varit här och hälsat på. Filmen kommer släppas efter nyåret så hela 2016 täcks in men presentkort kommer säljas under december månad så man kan lägga närodlade klappar under granen även detta året. Återigen så skulle jag behöva ha 48h på ett dygn men när många hjälps åt och fixar till på det man är bäst på så går det vägen väldigt enkelt och smidigt. Fotoboken, almanackan och filmen kommer finnas ute till beställning och priset återkommer vi med när allting lanseras i skarven okt/ nov. Kan ju också passa på att berätta att i måndags var det möte med en docent från Örebro universitet och ikväll kommer två studenter från Uppsala universitet på besök för att borra ner sig i vårt idoga arbete kring utveckling av landsbygden. Just att man inte ger sig och tycker synd om sig själv och där får vi tacka NA och när de citera mig om “tasigförsamhet”. Om nu detta vore det ända, ni kommer märka på fler saker under sista kvartalet av 2015, i bygden som aldrig är still!  Glöm inte Zumban och barngympan ikväll apropå att inte vara still………
 

Share on Facebook