Hårt arbete 

in i kaklet ang 600 års firandet. Visst är de utvalda datumen klara och över för denna sommar men det sker mycket mycket än framöver i bygden till årets sista dag. Vi kan t ex redan nu avslöja historiens första julkonsert med klassiska julsånger från nu och då, 19/12 äger konserten rum i samarbete med de lokala julborden. Rally redan kommande helg, jubileumskonsert i kyrkan den 5/11 på kvällen. Bygdens julmarknad med luciakonsert kommer i år genomförs den 10/12 på kvällen. Så mycket som händer “extra” detta året då vi firar med full frenesi in till nyårsklockorna klämtar, för boende och besökare i vår blomstrande bygd. På rallyt kommer ESKs ungdomslag hålla med parkering och grill på diverse platser i bygden och program/kartan skall innehålla info i år om bygdens firande. 

  

Share on Facebook