Älgjakten 

Då är det full aktivitet i bygdens skog och mark från gryning till skymning denna vecka må ni tro. Undvik därmed svampplockning och annan aktivitet som absolut inte är nödvändig dessa dagar och isf vidtala markägaren om du mot all förmodan skall bege dig ut. Detr ju framför allt den första veckan som blir intensiv dels hur det går med de olika tilldelningarna men sen övergår den mesta av jakten till helger sedermera. Så om nåt bösskott hörs i gryningen så vet iäni att det är årets älgjakt som är inledd om nu någon skulle ha missat detta. Håll utkik med såväl ögon och öron de närmaste dagarna då vägarna i bygden trafikeras tidiga mornar nu ett tag framöver. Man skall ju inte önska lycka till så ut och njut av bygdens skog och mark till att börja med alla jägare. 

  

Share on Facebook