Rally i bygden

På lördag livas bygden upp ordentligt igen. Denna 600-års säsong kommer gå till historien utifrån alla datum mm som har gett eko över hela Mellansverige törs jag nästan lova. Banströckningen släpps av SMK Örebro på lördag morgon kl 07:00 men vad det sägs är det inte samma som tidigare år. Det vi i bygden vet är att det blir grill och parkering återigen med bygdens sportklubb vid Klysna centrum och hos “Hasse i Hult”. 225 bilar kommer till start och då är flera ekipage bortgallrade. Det kommer mullra gött under större delen av lördags eftermiddagen och väntas många besökare till bygden som vanligt när det vankas rally. Organisationen är a och o därför är SMK oerhört glada över det goda samarbetet de har med bygden och dess invånare och besökare. Missa inte detta på lördag då vädret väntas bli strålande! Bygdetv kommer bevaka årets tävling som 2:7 utifrån fjolårets intresse av “inför programmet”. Nya nivåer och nya höjder hela tiden under utveckling! 

  

Share on Facebook