Fibernytt

Här är den unika karta som stadsnät  jobbar efter i kyrkbyn. Mer info mm kommer inom kort i brevlådor inom området och sen kommer ett öppet möte hållas likaså för de boende i kyrkbyn. Detta tack vare en brinnande person boendes i kyrkbyn. Visserligen var han med när Ervalla fiberförening bildades uppe på Hult säteri för att lära sig mer men jisses vilket engagemang och arbete som ligger bakom detta. I övrigt så går etapp I på väg i mål snart och så fort alla installationerna är klara i hushållen  så släpps det på. Etapp II i bygden är planerad till 2016 ang tidsplan och ekonomi om allting håller ihop i slutändan men det är ett jagande, bevakande och idelt “tjatande” men det gäller att vara på tå i alla dess former gällande landsbygdsutveckling. Ibland slår visionerna in fortare än man kan ana efter hårt och målmedvetet arbete. 

 

Share on Facebook