Uppskattning 

Fler och fler medier får upp ögonen för bygde-tv, vilket är otroligt roligt att hårt och idogt arbete uppmärksammas. En lyrisk reporter från tidningen Land hann inte ens med att skriva när idéerna formligen sprutade ur mun på en. Ronny Ekström fick bli omslagspojken från fjolårets traktorrace och har vi lyckats medverka till Gunnarsby-tv är vi väldigt glada, känner ni till fler platser i landet? Med start från 1/11 kommer ni kunna binda upp er på årets gåva, dvs 600-års filmen. Fint presentkort kommer vi leverera i tid att lägga under granen och sen i skarven jan-feb levereras filmen till er alla. Antalet denna gången kommer vara endast 300st till att börja med även om vi redan nu kan tycka det är snålt när första säsongen såldes i 250ex och denna gången släpps mycket mer ovisat material i filmen från 600-års året, den andra sommaren……..

Här är länken till Land!
Missa inte dagens trivselträff i Sabbatsberg med start kl. 14:00! 

  

Share on Facebook