Levande bygd

Det är verkligen full snurr nu, bara ikväll vankades det barngymnastik och cirkelfys i bygdens idrottshall. Igår träffades ett 15-tal bygdesjälar i Järlegården och utbytte idéer och planerade inte bara nov-dec utan blickade fram mot 2016 redan. Bygdens LRF avdelning är i faggorna med ett fjärde traktorrace i bygden vis hjälp av övriga föreningar. Igår deltog också två utomstående gäster på styrelsemötet och de gav beröm över vårt arbete och som en av gästerna sa; många bygder är glada över att orka genomföra en dag……..ni har ju gjort bra många fler än det. Så sant så, när man hjälps åt och siktar mot nya nivåer. Mer saker på gång under 2016 hörde vi under den obligatoriska föreningsrundan. Kortet kan se lite “grått” ut men snacka om att det finns energi och vilja i bygden att ta tag i saker.  

 

Share on Facebook