Ljus framtid

Oktober månad går mot sitt slut men jag kan lova att nov-dec kommer vara “håll igång” värre. Idag på fm har det smsat och ringt från när och fjärran, tack vare helsidan i Land. Bl a från Höör som har nåt liknande som vi har i bygden. Nu vaknar övriga Sverige vilket är så otroligt roligt och uppskattat. I måndags när SVT besökte oss så ströddes det rosor om upplägg, produktion och idé. Bortsett lokalmedia så har nu “Hela Sverige skall leva” nappat och idag även studieförbundet vuxenskolan som både skall sprida och hitta framtida samarbetsvägar. Det är så tacksamt så alla ni som stöttar detta och har deltagit på något vis, sträck på er. Detta är hela bygdens TV-kanal och vi kommer inte sluta sprida goda exempel och vad ni än gör missa inte årets 600-års film med material från 1/1-2015 —31/12-2015, mycket som aldrig visats förr. Återigen ta hand om er i alla Helgona helgen och minns alla som inte är med oss längre. Ta även vara både de som finns kvar så klart alla 365 dgr på året! Bygden är verkligen på allas läppar för er som var med i tisdags och hörde Lasse från byalaget om sin överhörning på tåget hem om Ervalla-Järle bygden. Sträck på er återigen! Trevlig helg! 

  

Share on Facebook