Fotografering

Idag kommer tipset från först och främst öppna förskolan till alla mamma el pappalediga familjer med sina barn. Fotografering i församlingshemmet med start kl 09:00. Till kvällen sen är det bl a möte om gröna näringar och levande landsbygd. 18:30 på Kvinnetsta och om Lillåns 7-9 är bygdens högstadieskola så får man väl vackert kalla Kvinnersta för bygdens gymnasieskola. Nåja men den närmaste hur som och en enhet som är väldigt viktig när det gäller att fortsätta det blomstrande arbetet kring en levande landsbygd. Det är en en pusselbit i det stora hela och kvällens möte kommer beröra många viktiga diskussioner inför framtiden så som det kommunala landsbygdsprogrammet. Sista tipset kommer från bygdens schacksällskap om en höstturnering i vintermörkret, vad passar bättre än att gnugga sin geniknölar med likasinnade. På lördag bär det yngre gänget sig av till Västerås för GP 2 och ny jakt på värdefulla poäng. 

Tack för era mejl under helgen, skall försöka hinna svara er alla såväl ang bygdetv som känslan jag förmedlade under den stillsamma alls helgona helgen. Jag menar det från botten av hjärtat, så tacksamt att gnugga vidare länge länge länge! 

  

Share on Facebook