Hjärtstartare

Hälsoonsdagen  i bygden började med företagarfrukost idag vid Hult Säteri. Kvällen innehåller såväl barngymnastik som cirkelträning. Årets Jubileumslotteri är igång i bygden och säljs från 2/11-10/12 med vinster för omkring ca 6000:- fördelat på 1-10 pristagare. Lottpriset är 25:-/st och ev vinstbehållning från lotteriet kommer förvaltas i en hjärtstatare i bygden. Något som är välbehövligt och livsviktigt om peppar / peppar ev när något händer. Har spelat in detta tidigare år i budgetarbetet till bl a företagarföreningen utan resultat. Gjorde detta återigen nu på morgonen då det gäller att vara envis men detta lotteri får om det inte blir ja där till slut vara en startplåt. Budgetinspelen på morgonen gav fler infallsvinklar som fick upprepas från tidigare år såsom uppskyltade turiststråk, Norsebäcksbadet 2.0 som uteblev denna sommar, konstrunda inkluderande Bygdeart i Vassängen t ex. mm mm listan kan göras lång och det finns så mycket idéer men det är sån entusiasm just nu och det visade ju inte bara gårdags kvällens möte ang Fiber i kyrkbyn-bygden överlag. Det gör skillnad i vardagen att alltid ligga på och nu tar vi nya nivåer och fortsätter utveckla landsbygden. Glöm inte bort att köpa just dina Jubileumslotter, bygdens invånare blir vinnare i det långa loppet oavsett, ett hjärta av guld! 

  

Share on Facebook