Rörd, stolt & tårögd 

Schack 17:00 ikväll då det vankas fredag i bygden! Torsdagskvällens jubileumskonsert gör en rörd, stolt och tårögd. När man kommer kvart i sju och ser en fullmatad parkering, då börjar man förstå. När man sen äntrar kyrksalen efter samtal med kvällens artister och innan presentationen, då inser man. Sen efter Björn och Markettas show är man alldeles varm. Vilka samtal efteråt från er som besökte jubileumskonserten. Jag tar till mig och den glädje man känner gör att man får sån energi att det är värt varenda minut när bygden går man ur huse. Lotter såldes sen i församlingshemmet att man undrar vart man hamnat i för någon utopi. Missa inte bygdetv 2:7, den känslan som förmedlas där präglar livet i bygden just nu! Bygdetv bandade föresten hela jubileumskonserten liksom jubileumsfestivalen i somras. Den 19/12 16:00 bjuder vi upp till julkonsert i bygdens kyrka, boka redan in detta. 

Bygdetv 2:7, bygdens rikspokal!
Tack och åter tack, ni är underbara!   

Share on Facebook