Missa inte 20/11

Men vad då undrar många var inte landsbygdsmötet den 19/11 i matsalen. Jo visst var det så, och föranmälan till mötet på landsbygdsnamnden@orebro.se. Mötet börjar 18:00 och landsbygdsutveckling står på agendan hela kvällen. Den 20/11 är det sista dag för alla boendes inom kyrkbyn att ha skickat in sitt avtal till Stadsnät. Av den lyriska stämningen på förra veckans möte inkom hela 10st avtal så fem-sex hushåll till så är det i hamn. Det viktigaste nu är att inget hushåll skall missa detta. Dels blir det dyrare i en annan vända dels att få ihop tillräckligt då när nästan alla tackar ja nu kan ju bli desto mer problematiskt. Därav fundera men inte för länge för sen lämnar första tågsettet perrongen och tidtabell för nästa finns inte i dagsläget. 

Läs mer under denna flik; Kampanjinfo, Ervalla!

 

Share on Facebook