Bygden framför allt 

Det kommer mejl och tillrop mest hela tiden just nu från bygden men även långväga. Dagens inlägg gäller en inbjudan (se nedan) till alla bygdebor som privatperson eller föreningsmänniska. Jag kommer åka dit såväl som privatperson och i rollen som ordf. för bygdelaget. När man får såna samtal så piggar det upp, människor som köper hus och satsar i bygden. Pratar engagerat om sin verksamhet och tror på vad man gör, sprider goda exempel och vill lära sig mer om bygden och dess människor. Därmed inbjuds alls till öppet hus om en vecka vid deras “Rasmusbyn” koncept mm pratar de om på plats på måndag under nedanstående tider. Det kommer mera, mejl från personer/ organisationer som fått upp ögonen för bygden efter denna sommar. 

Anmäl dig och åk dit och lyssna vet ja, all info nedan! 

  

Share on Facebook