Barngympa / Tabata

Onsdag i bygden och det betyder barngymnastik och sen följer Tabatan med Jessica. Ikväll drar också norra div.2 igång inomhus för ESK dvs i futsal. Derby direkt ikväll borta mot Hovsta IF i Hovstahallen. Seriespel under nov-dec inomhus och sen vår egen cup i Nora den 27/12. Nionde upplagan som vi arrangerar cupen och nästa år 2016 kommer vi arrangera tionde raka cupen den 26/12 i idrottshuset i Nora. Sen i januari så börjar seniorlaget ladda för årets länsfemma som drar igång sitt spel i slutet av april. Lagen i serien ser ni nedan och bl a roliga derbyn mot Frövi och Glanshammar. Alla div.5 lagen ser ni nedan; 

Ervalla, Frövi, Glanshammar, Hallsberg, Simperion, Askersund, HOIF, Assyriska, Sköllersta, Eker, Östansjö och Marieberg. 

En mindre rolig sak som vi ber er hålla öron och ögon öppna över är inbrott i “uthusen” vid Järle station. Har du sett eller hört något så kontaktar du Gösta 070-6113385 el Anette 0587-50098. 

 

Share on Facebook