Förhandsbeställning

Några mejl har ju redan inkommit. Men för den stora hela massan så kommer från och med idag 12/11 att börja gälla. 600-års filmen kommer göras som en årskrönika med januari till december och vara klar under januari -16 samt lämnas till studion för pacerering. Den 10/12 på julmarknaden kommer årets föreställning ske där ung som gammal kan komma och titta på tidigare avsnitt. 19:30 börjar detta och fika säljs av klass 6e i skolans matsal under kvällen. I år kommer vi beställa så många som förhandsbokas därav kommer alla få ett snyggt presentkort att lägga under granen denna julafton. Vi kommer i år vara runt och visa upp detta i bygder runt om vår bygd för att sprida goda exempel tillsammans med studieförbundet Vuxenskolan. Mer info om detta kommer likaså men nu upp till er alla att börja sprida att 600-års filmen är tillgänglig för beställning. Kostnad 200:- precis som ifjol och just du stödjer arbetet med en levande bygd samt får en oförglömlig dvd från året då allt hände! 

Beställ till; 

klysna@hotmail.com

film@niclaslindahl.com

  

Share on Facebook