Låt det goda vinna

Prayforparis, behöver inte säga mer men Järle bjuder till pub ikväll enl byalaget. Se mer nedan men först skänk ett par tankar till Europas värsta terrordåd sen andra världskriget dvs på 70år. Sträck ut en hand till medmänniskor och mota bort det onda i samhället. Det är vi människor som är samhället, inga andra. Inga politiker, inga poliser, inga advokater, militärer, utan alla oavsett rang. Tänk på det när ni gör er statusar på sociala medier eller i fikarummet. Det är just DU som gör skillnad, hemma vid köksbordet, på jobbet, i omklädningsrummet mm mm. Ni förstår vad jag menar. Stå upp för det goda exemplen, vi som vill visa på engagemang, hjärta och stolthet. Detta är oerhört viktigt i dessa tider. 

Nedan följer meddelandet från byalaget, detta inkom långt före fredagens attack i Paris och för den delen torsdagens attack i Beirut. 

————————-

Glöm inte bort att det är irländsk pub med Sonas på lördag 19.00 på Järlegården. Det blir alltid nya fotbollsmatcher!

Välkomna att trivas med vänner, grannar och förortsbor och utsocknes! Ta gärna med några goda vänner! Trevlig musik, god öl och tilltugg.

önskar Sven och Järle byalag

  

Share on Facebook