Anmälan

Ny vecka och nya tag efter en turbulent helg för världen. Det gäller att ta sig vidare och leva livet för det är helt enkelt för kort att inte göra det. Till torsdagsmötet med landsbygdsnämdens förtroendevalda och tjänstemän hoppas vi på många besökare så landsbygden och framförallt bygden är i fokus. Anmälan sker till landsbygdsnamnden@orebro.se och varje förening i bygdelaget sprider det vidare i sina kanaler och medlemmar. Den 19/11 mellan 18-20 och platsen är bygdens matsal. Skolans klass 6:or finns på plats med fika för alla deltagare och likaså bygdelotteriet kommer Kurt och GunBritt ha med sig ner. Det gäller att stötta varandra i vårt område. Detsamma gäller kommande julbord och helgmenyer. Tre utförare finns att väljs på, en har dagens lunch och helgmenyer dvs Mogetorps Wärdshus. Två har julbord som ni lätt och enkelt kan beställa och intaga framöver i bygden, Christinas gästgifveri och Hult Säteri. Ring och anmäl dig och du stöttar bygdens företagare! Alla vinner i det långa loppet, bygden, du och företagaren. 

  

Share on Facebook