Etablering

Så roligt att få möjlighet att besöka en företagare som satsar i bygden. En grå regnig måndag i november värmde verkligen när man klev in i huset. Välkomstpresent överlämnades från bygdelaget, en film från första året av dvdn då säsong två kommer först till vårvintern -16 samt “lycka till” kort. När man lyssnade på ägaren och föreståndaren för det framtida upplägget som drar igång hösten 16 blev man alldeles varm över satsningen i bygden. Fullt utbyggd skulle detta kunna genererar ca 30 anställda. Fortsättning följer och det är så roligt med bygdens fokus nu med dels denna satsning men även allt gott med ringar på vattnet som resultat. Mycket mer är på gång bara tiden räcker till för bygden och landsbygdsutveckling är verkligen på tapeten och måste tas till vara på olika nivåer. 

  

Share on Facebook