Sista chansen 

Först, schack 17:00 ikväll innan bygdens alla familjer intar fredagsmyset. Sen åter till torsdags kvällens möte och mentometerknapparna. Vilket gensvar från deltagarna i det uppföljande skedet. Flera personer efteråt var mer positiva när de gick än när de kom och då händer ju redan otroligt mycket i vår bygd. Det är så roligt och inspirerande att höra allt gott när man får småprata lite före och efter mötet. Vi gör inte allt, skall vi verkligen göra allt. Vi har heller inte allt, skall vi ha allting. Är bygdens boende och besökare beredda att kavla upp ärmarna mer än då. 2015 kommer gå till historien som året när allt hände och det kommer om inte annat bygdetv 2 visa på andra sidan årskiftet. Länsposten och bygdetv var på plats igår och förevigade mötet liksom klass 6e som sålde julkort bl a och serverade utsökt fika till alla mötesdeltagare. 

Idag är det sista chansen att sända in avtalen till stadsnät för hushållen i kyrkbyn, påminn grannen! 

Kom ihåg att alltid handla lokalt och stödja företag och föreningar i bygden. Det vinner alla på! 

  

Share on Facebook