Jul i rutan

Med en månad till julafton så för er som inte läste bygdenytt.se i somras (vilka nu det skulle vara) så kommer ju årets julkalender i SVT besöka bygden. Alltså som ni förstår har ju de redan besökt oss men det visas någon gång mellan 1-24, nyfikna nu el nåja det kommer berättas framöver men riktigt stort att “historieberättarna” i tusen år till julafton fångar in bygden detta året då vi slår på stort. Jackpotten har ju redan slagit in för längesen men nu klämmer vi ur det sista ur tuben och vilken december månad vi kan se fram emot. Missa därmed inte årets julkalender och speciellt inte datumet som bygden är involverad. Kort och gott, vi är överallt! 

Påminner alla att det finns några få julkalendrar från ESK kvar att inhandla nu till den 1/12, tjoha till så löser vi det! 

  

Share on Facebook