Finfin media igen 

Helsida och mittuppslaget i dagens Länsposten är finfint betyg för förra veckans arbete. Helsidan var ang förra torsdagens positiva möte om att utveckla (lands)bygden. Mittuppslaget handlade om fiber och bygdens arbete blev med som ett gott exempel vilket är roligt att få dela med sig av engagerat arbete. Håkan Axelsson stod med som ordf i fiberföreningen men jag vill lägga till Johan Schmidts arbete i kyrkbyn. Det handlar om att hjälpas åt och bolla idéer mellan oss när det ser som tuffast ut, lite pepp och den är man på banan igen. Viktigt nu att etapp 2 blir lika lyckad under kommande projekt. Så mycket media som det blev 2015, kommer vi nog inte överträffa på ett tag nu men sträck på er för ni mår så mycket bättre av en positiv bild av bygden runt om i regionen. 

  

Share on Facebook