Adventstid 

Idag kl 11 bjuder församlingen in till adventsgudstjänst. Jubileumslotteriet kommer säljas då och framöver i december. Historiens första bygdekalender är snart ett faktum och tryckeriet är igång efter detta succéfyllda år. Tackar alla som hjälper till högt och lågt så alla tokiga idéer genomförs trots minimal tid över men med god planering och hjälp av många bygdebor på olika sätt så löses sig det mesta med (förlåt uttrycket) lite jävlarannama! Det är all den energi ni ligger bakom som mejlar in och beställer bygdetv 2 till att ni bara sträcker på huvudet stolt när ni berättar vart ni bor för kollegor och vänner. Lägg där då till att det återstår en hel månad av detta jubileumsår som följt planeringen och lite till men lyckats ut över det tänkta tack vare många goda viljor som samarbetar. 

  

Share on Facebook