Säsongsavslutningar 

December månad betyder ju lite av säsongsavslutningar. Zumban-tabatan körde sista passet för säsongen igår. Kommer tillbaka i nån form under våren 2016 oklart exakt hur. Barngympan likaså tog jullov igår med medaljutdelning till alla deltagande barn. Här är ledarstaben lite vacklande under våren pga graviditeter så vill du el har tips på någon hjälpledare, hör då av dig till nyhetstips@bygdenytt.se. Julavslutning likaså med bygdens företagare med nära 40st hos Christinas gestgifveri. Glad och uppsluppen stämning med finfin underhållning av Björn och Marketta som spelade igen efter deras bejublade jubileumskonsert i kyrkan. Många goa skratt och fortsatta samarbeten knöts och man ville knappt gå hem. Bygdetv 2:8 är ute nu sen SVT Örebro sänt sitt reportage. Du hittar avsnittet nedan och det finns många goa människor i vår bygd, har du tips på fler ? Sänd ett E post till nyhetstips@bygdenytt.se

Bygdetv 2:8
Glöm inte beställa ditt ex från årets jubileum, fint presentkort levereras innan jul och filmen i skarven Jan/feb -16.

  

Share on Facebook