Det händer grejer 

Det vet ju ni om att det gör mest hela tiden. Men denna gången pratar vi om det kommande centret i norr mellan Lillån och Hovsta. För oss som följt frågan på nära håll under några år är det ju i gen skräll att våren -16 blev startskottet. Coop hyran går ju ut då och nya pengar bör ju pumpas in. Det som är klart och officiellt är ju XL-bygg i slutet på mars. Fler inofficiella planer finns där ännu inga papper är ritade men går detta i lås kan det kanske så småningom få kunder att svänga in dit igen även om många har hittat nya vanor. Hela komnunen skall leva och det innefattar norr likaså. Mer info kommer allt eftersom och häng nu med i SVTs kalender då bygdens avsnitt närmar sig, vilket år underbart! 

*bilden är från produktionsbolagets thelma och Louise instagram. Har spridits bl a i lokalmedia och här i redan i juni månad.  

Share on Facebook