Schack matt 

Årets sista schack äger rum idag kl 17 i matsalen. GP 3 far sen bygdens schackspelare iväg på under lördagen till Lindesberg och luciablixten. Sen är det uppehåll några veckor under jul och nyår. I morgon lördag den 12/12 sänder SVT  avsnittet om Järle i julkalendern, missa inte detta för all del. Leendet från torsdagskvällen sitter fastmejslat på en även idag. Vilken kväll, vilka människor och en hel del hemvändare som fd klasskompisar mm att prata med under kvällen. En vecka kvar nu av Jubileumslotteriet som dras efter julkonserten den 19/12 kl 16:00 med lokala artister som sjunger julsånger. Det set ut bli en fin startplåt på visionen om en hjärtstartare till bygden under 2016.  Hårt jobb och enträgen envishet med ett stort hjärta för bygden då går det mesta att genomföra. 

 

Share on Facebook