Lucia & julauktion 

SVTs julkalender i dagens lucka, bygden verkligen har jackpot detta jubileumsår. Ett roligt avsnitt om hur fort tåget gick på mitten på 1800-talet. “Man kan bli tokig av nya sinnesintryck”, därav skulle inte barnen och Erik titta ut genom fönstert. Det som var sån fin bygd som passerades, med Sveriges äldsta stationshus väl synligt i avsnittet. Finfin reklam om bygden som kanske lockar fler besökare till bygden nästa sommar. Ny chans att se avsnittet från bygden sker ikväll eller så klart på SVT.se/play när du vill. 

Ikväll kl 19 för de som missade lucian i torsdags har en ny chans ikväll i bygden. Sabbatberg är orten för dagen med lucia först och sen fika innan den traditionsenliga julauktionen drar igång. En kartong bygdekalendrar är slut, endast två kvar att sprida över bygden för 99:- ynka riksdaler. Ta hand om er alla denna luciahelg, hon kommer med ljus i håret. 

  

Share on Facebook