Din hjälp 

Idag var det lucia på bygdens förskola och därmed är torsdag, lördag och måndagens firande över för denna gången. Nu behöver vi din hjälp i bygden, vill du ha en levande landsbygd? Så klart du vill då hjälper du till att tömma Kanans växthus på julblommor. Bokar julbord och helgmiddagar på bygdens tre lokala serveringar. Besöker Min skattkammare, Lilla åboden, Smultrongården, Kvarnboden m fl m fl. Ja ni är inte dumma, likväl som att köpa uppesittarlotterna i en affär / kiosk i stan så stöttar ni bygdens ungdomar genom att köpa lotterna av schacksällskapet eller sportklubben. Kort och gott köp era julblommor, julklappar och julbord i bygden. Detsamma gäller ju bygdeTV 2 där alla sim beställer till nyår dels är med i första utlottningen av totalt 12 samt får en egen rad / notering på bygdenytt som en ambassadör för bygden att ni stöttar en blomstrande bygd. Då ser man lätt vilka som går från ord till handling och ni blir delaktiga lite som “delägare” i att visa upp en bygd långt utanför våra vyer. Tack till er alla som redan innan så klart gör allt detta i vardagen. 

 

Share on Facebook