Levande norr 

Ja det är en ständig fråga inom kommunen och vart norr börjar är huven fråga bara det men det slutar vart fall inom kommunen strax norr om Hult säteri vid Ringholmen ungefär. Jag är oerhört glad sth det nu under våren 2016 börjar stenarna falla på plats strax söder om oss dvs ett framtida Lillåcenter. Något man har kämpat hårt för inom olika instanser och nivåer och att det skulle bli våren-16 var ju tyvärr tidigt klart med tanke på att Coop-miljonerna rullade/rullar in tills dess. Att XL-bygg är klara och flyttar in i skarven mars /april är välkänt. I övrigt är inget mer huggit i sten offentligt och därmed när bläcket inte torkat inget man kan gå ut med men såväl Axbergs utvecklingsgrupp och bygdelaget följer frågan noga via väl inarbetade kontakter. Sen vart ni väljer att handla och vad ni handlar bestämmer ni helt fritt men era val i vardagen gör skillnad så ni är medvetna om detta. Stötta lokalsamhället……..

Följer frågan vidare in i det nya orörda 2016 men när allt slog igen vid Lillån fick våra bygdebor “en mil längre” in till stan. Nu kommer det ta tid att åter vända kundflödet till centret i Lillåb men hårt jobb kan visa sig lyckat.   

Share on Facebook