Julkonsert 

Bygdens första närproducerade julkonsert är strax ett faktum efter en planeringslunch i början av september mellan bygdelaget och församlingen. 15:00 är det försäljning av uppesittarlotter, Sverigelotter, nyårslotter, Jubileumslotter samt kalendrar och BygdeTV2. Flera har ju hört av sig om att vi inte skall offentliggöra de dom stöttar BygdeTv 2 med inköp före jul då det är en del julklappar vilket är helt riktigt. Det kommer fram mot nyår då första utlottningen sker den 31/12 i årets sista program detta jubileumsår som gjort en mållös över allt vi åstadkommit. Jubileumslotter kan ni under dagen fortsätta köpa via swisch bl a el ring så tar vi lotter skriver upp ert nummer och skickar tillbaka ett foto på dina lotter. Vilket samarbete som finns i bygden och här hjälps man verkligen åt. Missa inte em konsert med ett riktigt “hembakat” startfält under ledning av Matts Norman. 

  

Share on Facebook