GOD JUL BYGDEN

“Pay it-forward” eller “skicka vidare” är nåt som starkt genomsyrar mitt engagemang. Viktigt att respektera alla människor oavsett åsikt sen får man stöta och blöta åsikter mellan varandra. Idag blir inte inlägget långt, som brukligt på julafton. Skulle vilja gett alla bygdebor ett symboliskt tack som bygdelagsgänget fick men sträck på er ni är så många som dagligdags ger mig energi och ork att gnugga vidare. Så viktigt att kunna säga “tack, bra jobbat” och det gjordes symboliskt under gårdagen. Ta hand om er alla vart ni än befinner er och undvar en minut under dagen och fundera på hur lyckligt lottade ni är till skillnad mot många andra. Ta inte saker för givet utan “skicka vidare” goda krafter och exempel! 

Alla era mejl, sms och personliga pepp kommer jag spara och vem vet om det kommer nån bok framgent.  

Ikväll 23:00 midnattsmässa i bygdens kyrka, in i kaklet! 

 GOD JUL ALLESAMMANS! 

 

Share on Facebook