Nionde upplagan i mål 

Fullsatta läktare som alltid numera när bygdens sportklubb arrangerar cup i Nora. Denna gången med Nora BK som slutsegrare i seniorgruppen och Hovsta IF i ungdomsgruppen. Nästa år dvs annandagen 2016 kommer den tionde och sista upplagan äga rum med ESK som arrangör. Det är mycket jobb före, under och även lite efter men det är bara roligt så klart och när man ser barnen på fm får man det tillbaka tusen gånger om i form av skratt, leenden och gemenskap. Det blir en liten slant över efter en heldag med futsal men framför allt precis som N A artikeln ger sken av, gemenskapen. Något lag vinner ha visst men många lag deltar och har roligt och är delaktiga. Nästa vi ger blir sista träsmaken i Idrottshuset efter 10 långa vintrar, men nya krafter kanske tar vid………..

Den som lever får se, god fortsättning på er allesammans 

  

Share on Facebook