Bygdens rinkfamilj

Bygdens isrink är åter i ropet då minusgraderna hälsar på. Dock var det bara åtta familjer som hade tackat ja att spola is denna säsong. Sen detta schema gjordes är fler på ingång bl a Larsson i Myre, Illbratt i Löt och Johansson i Sundby. Fler får mer än gärna hjälpa till så kan vi nå det dubbla dvs sexton familjer innan nyår så skall väl denna säsong vara i hamn. Väljer alltid att fokusera på de som vill vara med och lägger energin där. De som inte vill har säkert skäl för det, bra eller mindre bra är ju helt upp till dem. Kungens jultal bl a hyllade ju alla som la ner av sin egen tid för andra och jag brukar ju säga hinner jag med två-fyra kvällar hinner de allra flesta med det. Dela och sprid samt påminn vänner och grannar för bygdens barn och ungdomar behöver vår hjälp! 

nyhetstips@bygdenytt.se så vidarebefordras alla anmälningar för korrigering av schemat. 

  

Share on Facebook