Det är här det händer

Kul att fler och fler familjer nappade på att spolarinken, snart en fördubbling. Idag kommer ett meddelande från Går’n om två viktiga januarimöten; det är i bygden det händer! 

Meddelande från Gårn’—————-

Hej alla!

Gårn’ behöver oss föräldrar för att kunna upprätthålla sin verksamhet. Vi kommer kickstarta vårterminen med först ett årsmöte den 13 januari mellan kl 18.30-20.00 i matsalen med enkel kvällsfika, för er som är intresserade av att vara en del av styrelsen eller som vill vara med och påverka gårn´ i stort. En vecka senare följs detta av ett planeringsmöte den 20 januari 2016 kl 18.30-20.00 för alla som är intresserade av att vara med i arbetslaget, då bjuds det sedvanligt på smörgåstårta.

Vad innebär det att vara med i gårn´s arbetslag?

Det innebär att man kan avvara en fredagkväll under terminen (självklart fler om man så önskar). Denna kväll hjälper du till att hålla gårn´ öppen. Det kan handla om att hjälpa till att förbereda inför öppningen av gårn’, städa i ordning efteråt, stå i kiosken, spela spel, pyssla, vara domare under en fotbollsmatch eller helt enkelt bara vara en närvarande vuxen. Vill du så kan du tillsammans med någon annan förälder vara ansvarig för en kväll. Att vara ansvarig innebär att man har huvudansvaret för att planera kvällen, eventuella inköp och att det finns tillräckligt med vuxna. Alla är varmt välkomna att komma med idéer eller frågor om verksamheten!

På fredagskvällarna kommer det under våren åter igen att finnas scheman för varje tillfälle där du som förälder kan skriva upp dig när du har ett par timmar över någon fredag. All hjälp tas tacksamt emot.

För anmälan till årsmötet, planeringsmötet och/eller arbetslaget kontakta gårn´s sekreterare Maria Johansson via e-post ekorren@gmail.com senast måndagen den 11 januari för årsmötet respektive planeringsmötet söndagen den 17 januari. Det går även att anmäla sig via gårn´s sida på facebook. Sök bara på Ervalla kulturgård och gå med i gruppen om du inte redan är med i den. 

// Gårn’s styrelse 

  

Share on Facebook